Kinderen & gezinsfotografie

Kinderen zijn zo klein als ze geboren worden, maar ze groeien snel en de tijd vliegt voorbij. Het pure, onwetende van kinderen is iets dat ik fantastisch vindt om vast te leggen.

Kidsshoot:

Een fotoshoot met kinderen zal buiten plaats vinden op een leuke locatie naar keuze. Denk hierbij aan een strand, een bos of een speeltuin.
Ik vind het belangrijk dat kinderen zich op hun gemak voelen tijdens een fotoshoot. Dit pak ik spontaan en spelenderwijs aan. Neem vooral speelgoed mee waar jullie kind/kinderen graag mee spelen. Zo is het al gauw vertrouwd voor een kind en kan het helemaal zich zelf zijn. Dit levert altijd leuke foto’s op, zonder dat een kind altijd lachend op de foto moet staan. De fotoshoot zal ongeveer 2 uur duren en is voor maximaal 3 kinderen. Meer kinderen zijn in overleg mogelijk.
De kleding bepalen we in overleg.

Gezinnen & families:

Uiteraard is het ook mogelijk om als gezin of familie op de foto te gaan. Deze foto’s zijn leuk om aan opa’s en/of oma’s te geven of zijn leuk om aan je eigen muur te hangen. Deze fotoshoot zal buiten plaats vinden op een leuke locatie naar keuze. Misschien hebben jullie zelf een idee voor een bijzondere locatie. De fotoshoot is voor maximaal 4 personen en zal ongeveer 2 uur duren. Meer personen zijn in overleg mogelijk.

Na de fotoshoot stuur ik jullie een link met een collage van de foto’s. Deze collage kunnen jullie bekijken en de foto’s selecteren die jullie nabewerkt willen hebben. Dit zullen, afhankelijk van het pakket, 10-20 foto’s zijn. Als jullie de foto’s hebben bepaald ga ik deze subtiel nabewerken. Afhankelijk van het pakket ontvang je dan de foto’s thuis of in je mailbox.
Meer foto’s zijn uiteraard mogelijk. Hier reken ik dan wel een meerprijs voor van 10 euro per foto.

Een aantal foto’s kunnen door mij worden gebruikt voor promotie op Facebook, Instagram en/of mijn website. Mocht je hier bezwaar tegen hebben dan kun je dit bij het boeken aangeven.

Mijn portfolio van kinderen & Gezinnen kun je onderaan deze pagina bekijken

Bij het boeken van een van deze shoots kun je kiezen uit de onderstaande 2 pakketten. Indien gewenst zijn deze pakketten in overleg uit te breiden.

Kidsshoot
€ 150,-
Kidsshoot
2 uur fotografie voor 3 kinderen
10 foto’s subtiel bewerkt
Aanlevering in hoge kwaliteit op USB
2 fotoafdrukken van 10×15 cm
Extra kinderen in overleg bij te boeken
Gezinnen & Families
€ 150,-
Gezinnen & families
2 uur fotografie voor 4 personen
10 foto’s subtiel bewerkt
Aanlevering in hoge kwaliteit op USB
2 fotoafdrukken van 10x15cm
Extra personen in overleg bij te boeken

Tot 30 km zijn reiskosten vanaf Maarssenbroek in de pakketten inbegrepen. Dus woon je binnen 15 km dan kom ik gratis bij je langs. Daarbuiten kom ik ook graag langs, maar dan reken ik voor elke extra gereden kilometer € 0,30 extra.