Newborn lifestyle

Na lang wachten kunnen jullie eindelijk jullie kindje in de armen sluiten. Dit is een bijzondere en drukke periode. Slapeloze nachten, voedingen en veel visite. Vooral in deze hectische periode gaat de tijd heel snel. Jullie kindje veranderd met de dag. Door een newbornshoot lifestyle heb je mooie, huiselijke foto’s van deze periode die je later op je gemak nog eens terug kan kijken.

Zoals je kan zien bied ik ook newbornshoot studio aan. Het verschil is dat bij newborn studio studio jullie kindje wordt geposeerd. Bij lifestyle doe ik dit niet. Lifestyle betekend levensstijl en dat is precies wat ik vastleg. Ik fotografeer jullie dagelijkse routine met jullie kindje op de plek waar jullie je thuis voelen.

Jullie kunnen hierbij denken aan knuffelen, in bad doen en fles/borstvoeding geven. Uiteraard mogen gezinsfoto’s niet ontbreken. Hier zal aan het begin van de fotoshoot ruimte voor zijn.

De lifestyle fotoshoot vindt bij jullie thuis plaats op het moment dat de newborn 0-15 dagen oud is. Tijdens de zwangerschap boeken jullie bij mij de newbornshoot en bespreek ik met jullie de wensen die jullie hebben omtrent de newbornshoot. Ik zet de uitgerekende datum vast in mijn agenda. Op het moment dat jullie kindje geboren is, informeren jullie mij en plannen we een datum voor de fotoshoot.

Ik zal een aantal uur bij jullie aanwezig zijn en de dagelijkse dingen fotograferen. Deze tijd hebben we nodig om het voor jullie kindje zo aangenaam mogelijk te maken en voor jullie een leuke serie te fotograferen.

Tijdens de lifestyle newbornshoot werk ik voornamelijk met natuurlijk licht van buitenaf. Ik fotografeer in diverse kamers in jullie huis die voor jullie waardevol zijn. Denk hierbij aan jullie slaapkamer, de babykamer of de woonkamer. Voorafgaand aan de fotoshoot overleg ik met jullie wat jullie willen en welke kamers ik mag gebruiken om te fotograferen.

Het is prettig als jullie rustige kleding aan trekken voor de gezinsfoto’s. Denk hierbij aan effen, zachtere kleuren met bijvoorbeeld een spijkerbroek. Als het even kan geen patronen of ruitjes in t-shirt/overhemd/blouse ed. Dit leidt namelijk erg af op de foto en zorgt ervoor dat de focus meer op jullie kleding ligt dan op jullie kindje. Eventueel kunnen we de kleding in overleg uitzoeken.

Tijdens de lifestyle newbornshoot maak ik gebruik van de spullen en accessoires die bij jullie thuis aanwezig zijn. Je kunt hierbij denken aan jullie bed, het bedje in de babykamer, aankleedkussen, box etc. Mochten jullie ideeën hebben voor specifieke accessoires, dan kunnen jullie deze klaar leggen en dan kijken we of we deze kunnen gebruiken.

Na de newbornshoot bewerk ik de foto’s na. Ik vind het belangrijk dat dit een natuurlijke uitstraling heeft. Wel kan ik er voor kiezen om bepaalde foto’s in zwart wit op te leveren, omdat de accenten in de foto mooier uitkomen.
Afhankelijk van het pakket wat je gekozen hebt worden je foto’s binnen 4-6 weken thuis gestuurd.

Een aantal foto’s kunnen door mij worden gebruikt voor promotie op Facebook, Instagram en/of mijn website. Mocht je hier bezwaar tegen hebben dan kun je dit bij het boeken aangeven.

Voor mijn portfolio van newborn lifestyle kun je klikken op onderstaande knop

Bij het boeken van de newbornshoot lifestyle kun je kiezen uit de onderstaande 3 pakketten. Indien gewenst zijn deze pakketten in overleg uit te breiden.

Mini
€ 200,-
Mini
2 uur durende fotoshoot
10 digitale foto’s subtiel bewerkt *
Aanlevering in hoge kwaliteit via een digitale link
Mini
€ 240,-
Tiny
3 uur durende fotoshoot
15 foto’s subtiel bewerkt *
Aanlevering in hoge kwaliteit op een USB stick
3 fotoafdrukken van 10 x 15
Harmonicaboekje om thuis neer te zetten of mee te nemen
€ 360,-
Small
3-4 uur durende fotoshoot
20 foto’s subtiel bewerkt *
Aanlevering in hoge kwaliteit op een USB stick.
3 fotoafdrukken van 13 x 18
Harmonicaboekje om thuis neer te zetten of mee te nemen
Linnen fotoalbum van 19 x 19 cm met hierin 16 pagina’s

Tot 30 km zijn reiskosten vanaf Maarssenbroek in de pakketten inbegrepen. Dus woon je binnen 15 km dan kom ik gratis bij je langs. Daarbuiten kom ik ook graag langs, maar dan reken ik voor elke extra gereden kilometer € 0,30 extra.

*Wil je meer foto’s bij je pakket dan is dit uiteraard mogelijk.
Extra foto’s kun je bijbestellen voor €10 euro per stuk.