Newborn studio

Na lang wachten kunnen jullie eindelijk jullie kindje in de armen sluiten. Dit is een bijzondere en drukke periode. Slapeloze nachten, voedingen en veel visite. Vooral in deze hectische periode gaat de tijd heel snel. Jullie kindje veranderd met de dag. Door een newbornshoot heb je mooie foto’s van deze periode die je later op je gemak nog eens terug kan kijken.

Tijdens de zwangerschap boeken jullie bij mij de newbornshoot en bespreken we jullie wensen omtrent de shoot. Uiteraard mogen gezinsfoto’s niet ontbreken en hier zal aan het begin van de fotoshoot ruimte voor zijn. Ik zet de uitgerekende datum vast in mijn agenda. Op het moment dat jullie kindje geboren is, informeren jullie mij en plannen we een datum voor de fotoshoot. Voor deze fotoshoot komen jullie een ochtend of een middag naar mijn studio aan huis in Maarssenbroek. Dit lijkt vrij lang, maar deze tijd hebben we nodig om het voor jullie kindje zo aangenaam mogelijk te maken en voor jullie een leuke serie te fotograferen.

De shoot zal plaats vinden binnen 0-15 dagen na de geboorte van jullie kindje. In deze periode slaapt jullie kindje veel en is jullie kindje makkelijker in poses te leggen. Tevens heeft jullie kindje nog niet zoveel baby acne en minder last van darmkrampjes.

De studio wordt voor de newbornshoot verwarmd. Het is dan ook verstandig om je niet te warm te kleden. Tijdens de shoot staat rust en veiligheid voorop. Om rust te creëren houden we het ritme aan wat jullie kindje aangeeft. Dit houdt in dat als jullie kindje onrustig is ik de tijd neem om hem/ haar rustig te krijgen. Ik zal dit doen door de newborn van positie te veranderen om te kijken of hij/zij dit prettiger vindt. Het is fijn als jullie kindje comfortabele kleding aan heeft. Het liefst geen kleding die over het hoofd uit gedaan moet worden. Dit kan onrust geven bij het uitdoen.

Het is prettig als jullie rustige kleding aan trekken voor de gezinsfoto’s. Denk hierbij aan effen, pastel kleuren met bijvoorbeeld een spijkerbroek. Als het even kan geen patronen of ruitjes in t-shirt/ overhemd/ blouse ed. Dit leidt namelijk erg af op de foto en zorgt ervoor dat de focus meer op jullie ligt dan op jullie kindje.

Tijdens de newbornshoot werk ik met natuurlijk licht van buitenaf en/of met daglicht lampen.

Tevens maak ik gebruik van een beanbag met achtergronden en manden. Daarnaast gebruik ik doeken om jullie kindje in te wrappen.
Jullie kunnen een voorkeur aangeven van accessoires die ik in de studio heb liggen.
Jullie kunnen ook eigen accessoires meenemen, dan kunnen we kijken of we deze kunnen gebruiken.

Omdat de fotoshoot vrij lang duurt is het belangrijk om voldoende voeding, kleertjes, luiertjes, een lekkere warme wikkeldoek, eventueel een speentje en een verschoonmatje mee te nemen.

Na de newbornshoot bewerk ik de foto’s na. Ik vind het belangrijk dat dit een natuurlijke uitstraling heeft. Wel kan ik er voor kiezen om bepaalde foto’s in zwart wit op te leveren, omdat de accenten in de foto mooier uitkomen.
Afhankelijk van het pakket wat je gekozen hebt ontvang je de foto’s binnen 4-6 weken.

Een aantal foto’s kunnen door mij worden gebruikt voor promotie op Facebook, Instagram en/of mijn website. Mocht je hier bezwaar tegen hebben dan kun je dit bij het boeken aangeven.

Voor mijn portfolio van newborn studio kun je klikken op onderstaande knop

Bij het boeken van de newbornshoot studio kun je kiezen uit de onderstaande 3 pakketten. Indien gewenst zijn deze pakketten in overleg uit te breiden.

Mini
€ 180,-
Mini
2- 3 uur durende fotoshoot
10 digitale foto’s subtiel bewerkt *
Aanlevering in hoge kwaliteit via een digitale link
Mini
€ 220,-
Tiny
3 uur durende fotoshoot
15 foto’s subtiel bewerkt *
Aanlevering in hoge kwaliteit op een USB stick
3 fotoafdrukken van 10 x 15
Harmonicaboekje om thuis neer te zetten of mee te nemen
€ 340,-
Small
3-4 uur durende fotoshoot
20 foto’s subtiel bewerkt *
Aanlevering in hoge kwaliteit op een USB stick.
3 fotoafdrukken van 13 x 18
Harmonicaboekje om thuis neer te zetten of mee te nemen
Linnen fotoalbum van 19 x 19 cm met hierin 16 pagina’s

*Wil je meer foto’s bij je pakket dan is dit uiteraard mogelijk.
Extra foto’s kun je bijbestellen voor €10 euro per stuk.