Newborn

Na lang wachten kunnen jullie eindelijk jullie kindje in de armen sluiten. Dit is een bijzondere en drukke periode. Slapeloze nachten, voedingen en veel visite. Vooral in deze hectische periode gaat de tijd heel snel. Jullie kindje veranderd met de dag. Door een newbornshoot te doen heb je mooie, huiselijke foto’s van deze periode die je later op je gemak nog eens terug kan kijken.

Tijdens de zwangerschap boek je bij mij de newbornshoot en bespreken we de wensen omtrent de shoot. Ik zet de uitgerekende datum vast in mijn agenda. Op het moment dat jullie kindje geboren is, informeren jullie mij en plannen we een datum voor de fotoshoot.

Tijdens deze fotoshoot kom ik bij jullie thuis een ochtend of middag fotograferen. Dit lijkt vrij lang, maar deze tijd hebben we nodig om het voor het kindje zo aangenaam mogelijk te maken en een leuke serie te fotograferen.

Bij voorkeur zal de fotoshoot plaats vinden binnen 0-15 dagen na de geboorte van het kindje. In deze periode slaapt jullie kindje veel, heeft jullie kindje nog niet zoveel baby acne en minder last van darmkrampjes. Mocht dit niet uitkomen dan kan de fotoshoot tot 6 weken na de bevalling plaats vinden. Uiteraard houdt ik rekening met premature kindjes en zullen we, als dit het geval is, een datum in overleg afstemmen.

Afhankelijk van waar de voorkeur ligt fotografeer ik geposeerd en lifestyle. Bij geposeerd moet je denken aan het kindje in een wrap in een mandje. Bij lifestyle fotografeer ik de dagelijkse routine met jullie kindje. hierbij kun je denken aan knuffelen, in bad doen en fles/borstvoeding geven. Uiteraard mogen gezinsfoto’s niet ontbreken. Hier zal aan het begin van de fotoshoot ruimte voor zijn.

Tijdens de newbornshoot werk ik voornamelijk met natuurlijk licht van buitenaf. Ik fotografeer in diverse kamers in jullie huis die waardevol zijn. Denk hierbij aan de slaapkamer, de babykamer of de woonkamer. Voorafgaand aan de fotoshoot overleg ik wat jullie willen en prettig vinden en welke kamers ik mag gebruiken om te fotograferen.
Het is prettig als jullie rustige kleding aan trekken voor de gezinsfoto’s. Denk hierbij aan effen, zachtere kleuren met bijvoorbeeld een spijkerbroek. Als het even kan geen patronen of ruitjes in t-shirt/overhemd/blouse ed. Dit leidt namelijk erg af op de foto en zorgt ervoor dat de focus meer op de kleding ligt dan op jullie kindje. Eventueel kunnen we de kleding in overleg uitzoeken.

Tijdens de newbornshoot maak ik gebruik van de spullen en accessoires die bij jullie thuis aanwezig zijn. Je kunt hierbij denken aan het bed, het bedje in de babykamer, aankleedkussen, box etc. Daarnaast maak ik gebruik van manden, doeken en andere kleding wat ik zelf meebreng.
Mochten jullie ideeën hebben voor specifieke accessoires, dan kunnen deze klaar gelegd worden en dan kijken we of we deze kunnen gebruiken.

Na de fotoshoot stuur ik een link met een collage van de foto’s. Deze collage kunnen jullie bekijken en de foto’s selecteren die jullie nabewerkt willen hebben. Dit zullen, afhankelijk van het pakket, 10-20 foto’s zijn. Als de foto’s zijn uitgezocht ga ik deze subtiel nabewerken. Afhankelijk van het pakket ontvang je dan de foto’s thuis of in je mailbox.
Meer foto’s zijn uiteraard mogelijk. Hier reken ik dan wel een meerprijs voor van 10 euro per foto.

Een aantal foto’s kunnen door mij worden gebruikt voor promotie op Facebook, Instagram en/of mijn website. Mocht je hier bezwaar tegen hebben dan kun je dit bij het boeken aangeven.

Mijn portfolio van newborn kun je onderaan deze pagina bekijken

Bij het boeken van de newbornshoot kun je kiezen uit de onderstaande 3 pakketten. Indien gewenst zijn deze pakketten in overleg uit te breiden.

Mini
€ 200,-
Mini
2 uur durende fotoshoot
10 digitale foto’s subtiel bewerkt *
Aanlevering in hoge kwaliteit via een digitale link
Mini
€ 240,-
Tiny
3 uur durende fotoshoot
15 foto’s subtiel bewerkt *
Aanlevering in hoge kwaliteit op een USB stick
3 fotoafdrukken van 10 x 15
Harmonicaboekje om thuis neer te zetten of mee te nemen
€ 360,-
Small
3-4 uur durende fotoshoot
20 foto’s subtiel bewerkt *
Aanlevering in hoge kwaliteit op een USB stick.
3 fotoafdrukken van 13 x 18
Harmonicaboekje om thuis neer te zetten of mee te nemen
Linnen fotoalbum van 19 x 19 cm met hierin 16 pagina’s

Tot 30 km zijn reiskosten vanaf Maarssenbroek in de pakketten inbegrepen. Dus woon je binnen 15 km dan kom ik gratis bij je langs. Daarbuiten kom ik ook graag langs, maar dan reken ik voor elke extra gereden kilometer € 0,30 extra.

*Wil je meer foto’s bij je pakket dan is dit uiteraard mogelijk.
Extra foto’s kun je bijbestellen voor €10 euro per stuk.