Recensies

Wil je weten wat andere klanten van mij en mijn werk vonden. Dan kun je hieronder een aantal recensies lezen.

Top team

Rated 5 out of 5
7 augustus 2022

Zoals Leon en Moniek ons al vertelde tijdens de kennismaking maken ze samen foto’s. Ik als bruid vindt foto’s maken niet echt mijn ding. Op onze mooie dag heb ik totaal geen moment gehad dat ik dacht weer een foto. Juist de spontane foto’s vind ik als persoon leuk.
Vandaag mochten we de foto’s ophalen. En wat zijn we er blij mee. Foto’s waarvan we niet wisten dat ze gemaakt waren. Maar super mooie herinneringen om onze dag weer her te beleven.
Moniek en Leon, super bedankt voor het vast leggen van onze mooie dag. 😘😘

Miranda Jansen-Duncker

Fijne fotografen met oog voor detail

Rated 5 out of 5
17 november 2020

Wat was het leuk om Moniek en Leon erbij te hebben op onze grote dag! Moniek ken ik al bijna mijn hele leven, maar ook al ken je ze nog niet: je voelt je sowieso op je gemak bij ze! Ze leggen beiden de mooie details vast, maar ook het totaalplaatje. Het leuke aan twee fotografen? Je hebt alles er altijd op staan, vanuit elke hoek! En dan soort voor een compleet plaatje van je trouwdag. Heel blij mee!

Eva en Jesse

Onvergetelijke dag, mede mogelijk gemaakt door Moniek en Leon

Rated 5 out of 5
4 november 2020

Moniek en Leon zijn twee super leuke mensen, maar nog belangrijker twee super fotografen! De communicatie voor en na de bruiloft was heel fijn en duidelijk. We hebben veel foto’s ontvangen en bovenal hele mooie foto’s! Op de dag zelf merk je amper dat ze aanwezig zijn en ze leggen werkelijk alles mooie momenten vast. Kortom: professionele fotografen die wij zeker nog een keer voor een andere gelegenheid zouden inhuren.

Laura de Jonge

Plaats een recensie