Zwangerschap & Gender reveal

Hartelijk gefeliciteerd met jullie zwangerschap! Wat een leuke en spannende tijd gaan jullie tegemoet.
Als alles goed gaat hebben jullie over een tijdje een mini mensje in jullie armen liggen.
Als vrouw ben je nu op je mooist, je buik groeit en daar wordt een klein mensje steeds groter en klaargemaakt om de wijde wereld te ontdekken.
Zonde om dit moment voorbij te laten gaan zonder er prachtige foto’s van te hebben.

Een zwangerschapsshoot kunnen we het beste doen tussen de 32 en de 36 weken, dan is je buik namelijk op zijn mooist.
De fotoshoot zal plaatsvinden op een locatie buiten of bij jullie thuis. In overleg zullen we ook andere mensen bij de fotoshoot betrekken, zodat we prachtige herinneringen creëren aan jullie zwangerschap.

Mochten jullie tijdens de zwangerschap een gender reveal doen dan is het mogelijk om deze ook te laten vastleggen. Hierbij kom ik naar de plek toe waar jullie het gaan onthullen en zal ik de spontane momenten hiervan vastleggen. Mocht je beide shoots boeken ontvang je een mooie korting van 40 euro.

Het is mogelijk om de zwangerschapshoot in je eigen kleding te doen. Ik heb ook de beschikking over een aantal verschillende jurken die gebruikt kunnen worden. Dit kan tijdens het boeken aangegeven worden.
Na de fotoshoot stuur ik jullie een link met een collage van de foto’s. Deze collage kunnen jullie bekijken en de foto’s selecteren die jullie nabewerkt willen hebben. Dit zullen, afhankelijk van het pakket, 10-30 foto’s zijn. Als jullie de foto’s hebben bepaald ga ik deze subtiel nabewerken. Afhankelijk van het pakket ontvang je dan de foto’s thuis of in je mailbox.
Meer foto’s zijn uiteraard mogelijk. Hier reken ik dan wel een meerprijs voor van 10 euro per foto.

Een aantal foto’s kunnen door mij worden gebruikt voor promotie op Facebook, Instagram en/of mijn website. Mocht je hier bezwaar tegen hebben dan kun je dit bij het boeken aangeven.

Mijn portfolio van zwangerschap kun je onderaan deze pagina bekijken

Bij het boeken van een zwangerschapshoot kun je kiezen uit de onderstaande 2 pakketten. Indien gewenst zijn deze pakketten in overleg uit te breiden.

Zwangerschap
€ 120,-
Zwangerschap
2 uur durende fotoshoot
10 digitale foto’s subtiel bewerkt *
Aanlevering in hoge kwaliteit via een digitale link
Zwangerschap plus
€ 180,-
Zwangerschap plus
2,5 uur durende fotoshoot
15 foto’s subtiel bewerkt *
Aanlevering in hoge kwaliteit op een USB stick
Zwangerschap & Gender reveal
€ 200,-
Zwangerschap en Gender reveal
1 uur durende gender reveal + 2 uur durende zwangerschap
20 foto’s subtiel bewerkt *
Aanlevering in hoge kwaliteit op een USB stick
3 fotoafdrukken van 10 x 15

Tot 30 km zijn reiskosten vanaf Maarssenbroek in de pakketten inbegrepen. Dus woon je binnen 15 km dan kom ik gratis bij je langs. Daarbuiten kom ik ook graag langs, maar dan reken ik voor elke extra gereden kilometer € 0,30 extra.